0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.


Ons bedrijf

Deze webshop is onderdeel van Tex Style

Sample banner

Wij heten u welkom in de wereld van Tex Style. 

Een zintuiglijke wereld waarin een luisterend oor voor uw wensen, een goed gevoel voor luxe en comfort, een fijne neus voor stijl en trends, een scherp oog voor uw belangen en een verfijnde smaak de boventoon voeren.Tex Style creëert tuintextiel, met een sterk accent op kussens. Hier in Nederland gemaakt door vaardige handen van ervaren vakmensen.

Want Tex Style is een onderneming van en voor mensen. De leiding is in handen van Robert en Inge Wever, die met hun medewerkers persoonlijk het contact onderhouden met afnemers. Die persoonlijke betrokkenheid vinden we belangrijk, want alleen zo kunnen we volledig tegemoetkomen aan uw wensen.

De vakmensen van Tex Style hebben een zeer fijne neus voor stijl en trends. We spotten ze snel en soms initiëren we ze zelf. We zijn voortdurend alert op de snel veranderende wensen van mensen, en door onze slimme  productiemethoden kunnen we ook snel reageren. Vaak zelfs anticiperen. Dat maakt Tex Style tot een eigentijdse onderneming met een altijd actuele collectie schitterende tuinkussens.

Wij zijn gevestigd in Wierden

Robert Wever
Wetering 8
7641 LG WierdenTelefoon: +31 (0)546 57 68 78

Kvk: 06084311

BTW: NL1285.36.652B01

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 tot 17:00 uur