0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zitzak vulling

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Bij regelmatig gebruik van uw zitzak zal deze bijgevuld moeten worden. Meestal dient dit 1 keer per jaar te gebeuren. Bij zitzak.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van zitzak vulling. Vrijwel al onze zitzakken zijn voorzien van een aparte binnenzak met rits. Wanneer u de rits open ritst kunt u de binnenzak eenvoudig vullen met nieuwe zitzak vulling. Zitzak.nl beschikt over diverse vullingen. Zo beschikken wij over elastische polystyreenkorrels en EPS-parels in diverse volumes. U kunt bij ons een zak zitzak vulling kopen van 50 liter, 100 liter, 200 liter, 300 liter en 400 liter in de kleuren zwart of wit.

Zitzak vulling: hoeveel vulling moet er in een zitzak?

De grootte van de zitzak is uiteraard van groot belang. Zitzak.nl biedt verschillende soorten formaten aan zitzakken. Ieder formaat heeft dus ook een andere inhoud. Het is belangrijk dat u de zitzak vulling niet overschrijdt. Op het moment dat u te veel zitzak vulling in de zitzak stopt kan deze scheuring. Houdt er ook rekening mee dat er altijd nog korrels in de zitzak zitten. De meest populaire formaten met bijbehorende inhoud zijn:

Zorg bij het bijvullen van de zitzak vulling dat u met twee personen bent. Een persoon kan de zak dan openhouden. Hierdoor voorkomt u het morsen van korrels.

Zitzak vulling online kopen

Bij zitzak.nl bent u aan het juiste adres voor het bijvullen van uw zitzak. Ons assortiment aan zitzak vullingen bestaat uit polystyreen korrels en EPS-parels in verschillende groottes en verpakkingen. Voor uw zitzak beschikken wij dus altijd over de juiste zitzak vulling. Bestel voor 15:00 en u heeft de zitzak vulling al de volgende dag in huis. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt onze klantenservice bereiken van maandag t/m vrijdag op het telefoonnummer +31(0) 546 576 878. Tevens kunt u ons ook per e-mail bereiken: info@zitzak.nl.