0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zitzakken

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 484 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat S Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat S
  Sale

  Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat S

  De Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat S is gemaakt van Katoen/Dessin. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur Rood is niet geschikt voor buiten. Deze uitvoering is met binnenzak en is uitwasbaar (handwas max 40 graden).

  Normale prijs: € 69,95

  Special Price € 44,95

 2. Zitzak Sterren Zwart maat S

  De Zitzak Sterren Zwart maat S is gemaakt van Katoen/Dessin. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur Zwart is niet geschikt voor buiten. Deze uitvoering is met binnenzak en is uitwasbaar (handwas max 40 graden).

  Normale prijs: € 69,95

  Special Price € 49,95

 3. Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat M Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat M
  Sale

  Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat M

  De Zitzak Sterren & Harten Koraal Rood maat M is gemaakt van Katoen/Dessin. Deze smaakmaker heeft een breedte van 130 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur Rood is niet geschikt voor buiten. Deze uitvoering is met binnenzak en is uitwasbaar (handwas max 40 graden).

  Normale prijs: € 79,95

  Special Price € 49,95

 4. Zitzak Sterren Kobalt Blauw maat S

  De Zitzak Sterren Kobalt Blauw maat S is gemaakt van Katoen/Dessin. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur is niet geschikt voor buiten. Deze uitvoering is met binnenzak en is uitwasbaar (handwas max 40 graden).

  Normale prijs: € 69,95

  Special Price € 49,95

 5. Zitzak Wereldkaart maat S Zitzak Wereldkaart maat S
  Sale

  Zitzak Wereldkaart maat S

  De Zitzak Wereldkaart maat S is gemaakt van Katoen/Dessin. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur is niet geschikt voor buiten. Deze uitvoering is met binnenzak en is uitwasbaar (handwas max 40 graden).

  Normale prijs: € 65,00

  Special Price € 49,95

 6. Zitzak Sterren Grijs maat S

  De Zitzak Sterren Grijs maat S is gemaakt van Katoen/Dessin. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur Grijs is niet geschikt voor buiten. Deze uitvoering is met binnenzak en is uitwasbaar (handwas max 40 graden).

  Normale prijs: € 69,95

  Special Price € 49,95

 7. Zitzak S Nylon 140 x 110 Zwart

  De Zitzak S Nylon 140 x 110 Zwart is gemaakt van Nylon PVC. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur Zwart is geschikt voor buiten. Deze uitvoering is zonder binnenzak en is niet uitwasbaar.
  € 54,95
 8. Zitzak S Nylon 140 x 110 Zand

  De Zitzak S Nylon 140 x 110 Zand is gemaakt van Nylon PVC. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur Zand is geschikt voor buiten. Deze uitvoering is zonder binnenzak en is niet uitwasbaar.
  € 54,95
 9. Zitzak S Nylon 140 x 110 Turquoise

  De Zitzak S Nylon 140 x 110 Turquoise is gemaakt van Nylon PVC. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur 94 is geschikt voor buiten. Deze uitvoering is zonder binnenzak en is niet uitwasbaar.
  € 54,95
 10. Zitzak S Nylon 140 x 110 Smaragd

  De Zitzak S Nylon 140 x 110 Smaragd is gemaakt van Nylon PVC. Deze smaakmaker heeft een breedte van 110 cm en een hoogte van . Deze zitzak in de kleur Groen is geschikt voor buiten. Deze uitvoering is zonder binnenzak en is niet uitwasbaar.
  € 54,95
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 484 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zitzakken in allerlei kleuren, formaten en designs

Bij zitzak.nl hebben we zitzakken in allerlei kleuren, formaten en designs. Wij ontwerpen en verkopen al onze zitzakken zelf. Daarom is het ook mogelijk om een zitzak geheel naar eigen samen te stellen. Wij zijn de specialist in het fabriceren en ontwerpen van zitzakken. In ons grote assortiment hebben we verschillende kleuren zitzakken, zoals zwarte zitzakken, grijze zitzakken, blauwe zitzakken, roze zitzakken en groene zitzakken. De zitzakken zijn te bestellen in drie verschillende formaten. U kunt kleine zitzakken, middelgrote zitzakken en grote zitzakken bestellen. Wij hebben de formaten S, M en L. Zo is er altijd wel een zitzak die bij uw en uw interieur past.

Goedkope zitzakken

Goedkope zitzakken koopt u bij zitzak.nl. Een zitzak kan best duur in de aanschaf zijn, daarom hebben wij een groot assortiment aan goedkope zitzakken. Zo is er wel voor ieder budget een geschikte zitzak. Al onze zitzakken zijn van uitstekende kwaliteit. We doen zeker niet onder aan bekende A-merken. De kwaliteit van onze zitzakken komt op hetzelfde neer als de A-merken, alleen u betaalt er een stuk minder voor. Bekijk ons grote assortiment aan goedkope zitzakken. Zo hebben wij goedkope zitzakken te koop in verschillende kleuren, printjes en formaten. We hebben zelfs goedkope zitzak stoelen.

Online zitzakken kopen doet u bij zitzak.nl

Bestel eenvoudig en veilig uw zitzakken online bij zitzak.nl. Bestel uw zitzak voor 15:00 uur en ontvang uw zitzak de volgende werkdag in huis! Bij zitzak.nl profiteert u van zeer snelle levering, doordat wij alles in onze eigen fabriek fabriceren. Er is geen sprake van tussenpersonen. Tevens profiteert u van gratis verzending van uw zitzakken. Bij ons kunt u veilig online betalen met IDEAL, MasterCard, VISA, PayPal en Mistercash.